GREENS AUTO

Vi blir din verkstad

Spara     Frigör      Öka

Äger du en bilfirma eller ett företag med flera tjänstefordon?

GREENS AUTO strävar efter att erbjuda era kunder en trygg och pålitlig fordons upplevelse. Genom vår omfattande inspektions process kan kunder vara säkra på att fordonet har genomgått noggranna kontroller och uppfyller verkstads standarder för kvalitet och säkerhet. Vi tar stort ansvar för att säkerställa att varje fordon som lämnar era lokaler är i gott skick och redo att möta kundernas behov. Våra standarder för kvalitet och säkerhet är utformade för att ge era kunder lugn och förtroende när de väljer er för sina fordons behov. Oavsett om det handlar om en begagnad bil eller en nyare modell, kan era kunder vara trygga i vetskapen om att vi har noggrant granskat varje aspekt av fordonets status för att säkerställa dess pålitlighet och säkerhet. Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitetssäkrade fordon och ser fram emot att fortsätta att leverera en överlägsen fordons upplevelse till våra kunder.

Företags förmåner

1. Lägre arbetskostnad
När ni väljer att samarbeta med oss, kommer ni att dra nytta av lägre arbetskostnader jämfört med både privatkunder och företagskunder. Dessutom är vi experter på bilreservdelar och har ett avtal med en stor leverantör som möjliggör att vi kan erbjuda reservdelar av högsta kvalitet till upp till 50% lägre pris än marknadspriset.
2. Gratis felsökning
Felsökning är alltid kostnadsfri för företag. Vi debiterar dock endast arbetskostnaden om en åtgärd behövs.
3. Alltid Drop-In
Vår prioritet ligger alltid på att uppfylla våra avtal med kunder framför icke-bundna kunder. Ni behöver bara kontakta oss så tar vi hand om resten.
4. Hämta-och lämna
När ni ingår ett avtal med oss, inkluderar det möjligheten till hämtning och lämning av fordon som behöver service eller underhåll från er bilfirma till oss och tillbaka.
5. Säkert köp som du kan erbjuda kunden vid godkänd inspektion från GREENS AUTO.
Har ni fått in en begagnad bil i lagret? Önskar ni att sälja en säker bil och ge kunden en tillfredsställande upplevelse med sitt köp? Vi erbjuder en omfattande och detaljerad fordonsinspektion för begagnade bilar till företag. Vi granskar samtliga bilens system noggrant och utför en detaljerad besiktning. Om bilen godkänns av våra tekniker kommer den att få en stämpel med godkänt kvalitetsbetyg.
6. Värde för kunden.
Kvalitetssäkrad fordonsstatus: Kunden kan vara trygg med att fordonet har genomgått en omfattande inspektion och är i gott skick enligt Greens Autos standarder för kvalitet och säkerhet. Fullständig historik och dokumentation: Kunden kan få tillgång till en fullständig historik och dokumentation över inspektionen och eventuella reparationer eller service som utförts på fordonet. Detta ger ökad transparens och förtroende för köpet.
7. Kundsupport och service:
och service för att svara på eventuella frågor eller bekymmer som kan uppstå efter köpet. Detta kan inkludera teknisk support, bokningar för underhåll och reparationer, samt rådgivning om fordonsvård och underhåll.

Frigör mer tid för ditt företag.

Därför ska du gå med!
1. Inga egen verkstad kostnader
Eliminering av interna verkstadskostnader: Maskiner, Utrustning, Verktyg, Besiktning, Material osv.
2. Lön till mekaniker och personal.
spara de externa verkstadskostnaderna som lön till mekaniker och verkstadspersonal.
3. Material och avskrivningar.
Att minska materialinköp och avskrivningar är avgörande för att säkerställa företagets långsiktiga ekonomiska hållbarhet och konkurrenskraft.
4. Frigör mer tid för ditt företag och fokusera på försäljning.
Genom att prioritera tiden för företaget och fokusera på försäljning kan man öka intäkterna och förbättra företagets lönsamhet
5. Mer plats i din lokal för mer bilar.
Använd verkstadsplatsen för bilutställning. öka synligheten och tillgängligheten för potentiella kunder
6. Du ökar vinsten genom att ta ner kostnader
Genom att effektivisera verksamheten, förbättra processer och minska onödiga utgifter kan ditt företag öka sin lönsamhet.
7. Du ökar omsättningen genom att sälja mer fordon. .
att kvalitetssäkra fordon som har genomgått inspektion och erhållit en garanti från verkstaden kan bidra till att de säljs snabbare
8. Genom att erbjuda försäljning av hög kvalitet kan du förbättra
kundnöjdheten och positiva kundomdömen på marknaden. När kunder upplever att de får produkter eller tjänster av hög kvalitet ökar deras tillfredsställelse och förtroende för ditt företag. Positiva omdömen och rekommendationer från nöjda kunder kan i sin tur locka fler potentiella kunder och stärka företagets rykte och varumärkesimage på marknaden. Detta kan leda till långsiktig framgång och lojalitet från kundernas sida.
"Vill du veta mer? Är du intresserad och önskar en offert?
Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor.

Trygghet genom kvalitetsarbete

Vi tänker på kvalitet

Att prioritera kvalitet är alltid viktigt för att uppnå bästa resultat. När det gäller att skapa innehåll eller utföra uppgifter, är det viktigt att sätta kvaliteten i fokus för att leverera det bästa möjliga.

kvalitetsarbete

certifierad kompetens

Bästa priser

Därför ska du välja GREENS AUTO